Az kaldı,geliyor,gelecek derken hop bir baktık ki 2019 yılına girdik. Girdiğimiz gibi de hemen günlerini harcamaya başladık. Her yıl olduğu gibi büyük ikramiye hayalleri suya düşen halkımız kaldığı yerden hayatına devam ediyor.2019 dan ne bekliyoruz(mmmmmmmm)

Öncelikle sağlık ve huzur gerisi belli zaten para vs vs vs.. Ama biz millet olarak her şeyi birilerinden bekliyoruz.Kapımızın ağzındaki çöpten tutun da daha bir çok şeyde hep hazıra konmak istiyoruz.Bu arada kendi işini kendi görenler de yolunu alıp gidiyor, ilerliyor, gelişiyor.Devlet katında da durum farklı değil, kendi göbeğimizi kendimiz kesemiyoruz. Aslında örnek almamız gereken o kadar büyük liderlerimiz var ki geçmişte. Alparslan’dan Osman Bey’e,Fatih Sultan Mehmet’ten Yavuz Sultan Selim’e ……………………………………………………………

Mustafa Kemal Atatürk ‘e kadar daha isimlerini buralara sığdıramayacağımız nice muhteşem başarılar kazanmış liderlerimiz..

Hepsinin ortak özelliklerinden biri,kimsenin inanmadığı şeylere inanıp inandığı şeyler için mücadele etmek ve imkansız denileni hep başarmak..
Biz alemnedio ekibi olarak 29.10.2018 de çıktığımız bu yolda Cumhuriyetimiz ile aynı doğum gününün verdiği başarma arzusuyla bir yılın sonunda çok daha ileride olacağız.Güzel şeyler yapmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bunları yapmaya çalışırken sizlerinde bunlara tanıklık yapmanızı ve bizimle beraber yürümenizi isteriz.
2019 tüm sevdiklerinizle, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirmeniz,gönlünüzden geçen ne kadar güzellik varsa ulaşmanız dileğiyle.. HAYIRLI SENELER.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınla ​​paylaş!

Tepkinizi emoji ile gösterin

Çok Güldüm Çok Güldüm
0
Çok Güldüm
Kızdım Kızdım
0
Kızdım
Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Kusacam Kusacam
0
Kusacam
Şaşırdım Şaşırdım
0
Şaşırdım
Beğendim Beğendim
0
Beğendim
Üzüldüm Üzüldüm
0
Üzüldüm
Ahmet KARADAYI

Platin

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Choose A Format
Kişilik testi
Kişilik hakkında bir şeyler ortaya çıkarmayı amaçlayan sorular sorabilirsiniz
İçerik Ekle
Görseller ile Biçimlendirilmiş Metin Hazırlayabilirsiniz
Bilgi yarışması
Bilgi amaçlı doğru ve yanlış cevapları olan sorular hazırlayabilirsiniz
Anket
Karar vermek veya görüş belirlemek için oylama yapabilrsiniz
Liste
Klasik İnternet Listesi
Geri sayım
Klasik İnternet Geri Sayımları
Video
Youtube, Vimeo veya Vine Oluştur
Görsel
Fotoğraf veya GIF
Gif
GIF formatı