14 Şubat Sevgililer Günü
14 Şubat sevgililer günü ise eğer diğer 364 gün kimin günü oluyor. Ne kadar saçma bir gün, bir kalıba sokma çabası. Bu dünyadaki kalıba sokulamayacak tek şey sevgidir belkide. Herkesin gösterme şekli, hissettirme şekli farklıdır sevgisini.
En çok zorluk çektiğim yazılardan bir tanesidir 14 Şubat sevgililer günü yazısı. Neden, niçin diye soracak oluranız? İçimden gelmiyor çünkü. Sevgi millete gösterilen bir şey değildir. Bunu gösterip eşe dosta hava atma aracı hiç değildir. Bak bana ne aldı… Zıkkımın kökünü aldı. Bir de ben önemsemiyorum deyip ay bir kırmızı gül de alınmaz mı diyen tayfa var. Hani şu normalde 25 TL lik güle 14 Şubat’ta 100 TL niye vermedin diye soranlar. Normal bir günde çimenden papatya koparan, ağaçtan yaprak koparan, size tutup yüreğini koparıp verenleri seven olmaz da kim daha çok para harcadıysa ya da bu sayede diğeri arkadaş ortamında havayı attıysa o değerli olur.
Benim gözümde bugün için yazılacak çok bir cümle yok. Aklıma gelen güzel bir cümlede yok. Ola ki geldi bu yazıya israf etmem.
Daha önceki yıllarda yazdığım yazılarla idare edin.
https://alemnedio.com/sevgililer-gunu-diye-olmayan-bir-gunun-yazisi/
https://alemnedio.com/sevgililer-gunu-diye-bir-gun-varmis/
YAZAMAYAN : AHMET KARADAYI
YAZININ ŞARKI TAVSİYESİ : MUSTAFA TOPALOĞLU : GERİZEKALI SEVGİLİM
SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI
Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.
Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun!
–
Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim.
Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim… Sevgililer gününü kutluyorum. Daha nice yıllara.
–
Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir. Daha nice sevgililer gününde beraber olmayı diliyorum.
–
–
Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.
0 Comments